Bőrfeszesítő Kezeléseink

A rádiófrekvencia alkalmazása során elektromos rezgések hatását használják ki. Ez a hatás függ a rezgések frekvenciájától, vagyis rezgésszámától.

A kozmetikában általában a szervezetben elnyelődő rádiófrekvenciás hullámok hőkeltő hatását használják ki. Vagyis a rádiófrekvenciás kezelések hatása a szövetek különböző mélységben történő felmelegítésén alapul.

A rádiófrekvenciás kezelés bármely életkorban alkalmazható, de a kozmetikában inkább a fejlődés befejeztét követően, vagyis felnőtt korban javasolt használni, mivel a rádiófrekvenciás kezelés hatásait főként felnőtteken tesztelték.

A narancsbőr és a striák , olyan speciális problémák melyre mindenkinek  személyre szabottan kombináljuk a kavitációt, vakuumot és a radiófrekvenciát.

Kezelések előtt minden esetben aktuális állapotfelmérés történik.

A  Skinfuse X  és a Botox effekt kollagén redukcios kezeléseink (mezoterápia, tűs és nű nélküli formában is elérhető) melyek egyaránt alkalmasak arc és testkezelesre, és tényleg MINDENRE IS JÓk!!!!!DE MIRE IS? 

- az arcon lévő kisebb és mélyebb ráncok, hegek kezelése,-a megereszkedett bőr feszítése,

 - a megsüllyedt középarc emelése

-a száj körüli függőleges, ún. "dohányzó ráncok" és szarkalábak kezelése,

- a nyaki terület és a dekoltázs rejuvenációja, -striák eltűntetésére,

 -cellulit kezelésre , 

-tág pórusok összehúnzására, 

-öregségi foltok,

-megereszkedett bőr a has, belső comb, és a felkar területén.

-Látványos textúra javítás

-Ráncok számának és mélységének csökkenése

-Bőr feltöltődése

-Hegek mélységének csökkenése

-Tág pórusok eltűnése

-Feszesebb, elasztikusabb simább bőr

-Száj körüli dohányzó ráncok elhalványulása

-Nazolabiális redő halványulása

-Azonnali feszesítés, és hosszantartó hatás

-Látványos eredmények régóta fennálló problémák ( striák, kamaszkori akne hegek,stb. ) esetén is

-Széles körű felhasználhatóság ( arc, nyak, dekoltázs, testkezelések is )

-A bőr maximális feltöltése hatóanyag koncentrátumokkal-mindenkinél hatásos és látványos eredményt biztosító módszer. Természetes és mellékhatás mentes, enyhe kellemetlenséggel jár csupán, egy kezelés után is érezhető a bőr  feszesedése, állagának javulása. A kúra befejeztével az elért eredmény tartós. A kezelés során kíváló minőségű, orvosi tisztaságú és nagy koncentrációjú  hatóanyagot juttatunk a bőrbe ami csak enyhe bőrpírral jár, egyéb mellékhatás nincs.

A KELETI BOTOX-nak is nevezett eljárás eltünteti a finom vonalakat és ráncokat, halványítja a szem alatti sötét foltokat és csökkenti a szem alatti ödémát, segít a toka eltüntetésében. Halványulnak az öregségi foltok és kevesebb pattanással lehet számolni, a kezelés utáni jó vér- és nyirokkeringésnek köszönhetően. Összességében fiatalabb bőrt és feszesebb arcot, nyakat, dekoltázst eredményez!A GUA SHA arcmasszázs 13+1 előnye

1. Már az első kezelés után látni fogod az eredményeit, rendszeres kezeléssel

pedig: 

2. Az arc izmai feszesebbé válnak, megemeli, tonizálja a bőrt 

3. Serkenti a bőr saját kollagén előállítását

4. Méregteleníti a szöveteket

5. Csökkenti a szem alatti sötét karikákat és ödémát

6. Megakadályozza a szem körüli szarkalábak kialakulását

7. Megelőzi a mély ráncok kialakulását a homlokon

8. Csökkenti a pólusok eltömődését, ezáltal a pattanások kialakulását

9. Megakadályozza az ajkak körüli ráncok kialakulását

10. Tónust ad a dekoltázs és arc bőrének

11. Csökkenti a foltok színét

12. Segíti a kozmetikai hatóanyagok felszívódását

13. A bőr ragyogóbb, simább és fiatalabb lesz

+ 1. Lazít, feltölt energiával

A Harvard Egyetem és a németországi Duisburg-Essen Egyetem tudományos vizsgálatai is megerősítették, hogy a Gua Sha masszázs jelentős javulást mutat a fájdalom csökkentésében és a mikro-cirkuláció fokozásában. Az arcon végzett intenzív Gua Sha masszázs kezelés nem okoz semmilyen fájdalmat, nem lesznek véraláfutások, zúzódások. A kezelés pihentető, relaxáló hatású, a vendégek gyakran elalszanak kezelés közben.Kezelés során stimuláljuk a mellkas, nyak, arc nyirokcsomóit és ereit az apró "ingerlő" és nagyobb terelő mozdulatokkal, amelyek serkentik a vérkeringést és a pangónyirokfolyadék áramlását. A speciális akupresszúrás pontok stimulálása (amely anyugati orvoslásban a nyirokcsomó központok helye is) segíti a belső szervek működését, serkenti a szervezet öngyógyító folyamatait.

A LED fényterápiás maszk működése azon az élettani elven alapul, hogy ezek a LED lámpák által kibocsátott meghatározott hullámhosszúságú fény energiáját a bőr sejtjei elnyelik és azt a sejtek által hasznosítható intracelluláris energiává, ATP-vé alakítják. Ennek hatására egyrészt egyes enzimek aktivitása (kataláz, szuperoxid-dizmutáz) fokozódik. Ezek az enzimek nagy szerepet játszanak a szervezet méregtelenítésében, a káros anyagok semlegesítésében és a szervezet sejtszintű védekezésében. Másfelől pedig a LED-fény hatására fokozódik a sejtmegújulásban szerepet játszó bázikus fibroblast növekedési faktor (BFGF) és az epidermális növekedési faktor (EGF) elválasztása, amelyek stimulálják a kollagén termelődését, a kollagén rostok átrendeződését és gátolják a melanin képződését. A sejtmegújulás és az új kollagén termelődése révén pedig javul a bőr feszessége és rugalmassága, csökken a ráncok száma, elhalványulnak a barna pigmentfoltok. Emelett hatóanyag bevitelre is kiválóan alkalmas amivel tovább fokozható a hatás.


Vörös

A 630 nm hullámhosszúságú fényt biológiailag aktív fénynek is nevezik. Hatására fokozódik a sejtek aktivitása, javul az anyagcseréjük és elősegíti a kollagén termelődését. Ennek eredményeképpen fokozódik a bőr feszessége és rugalmassága, javul a bőr állapota, csökken a ráncok száma és mélysége, a a tág pórusok összemennek és számuk csökken. Fokozza az antioxidáns enzimek elválasztását, amelyek semlegesítik a káros peroxid gyököket, valamint a melanin-termelés gátlásával fehéríti a bőrt, illetve halványítja a pigmentfoltokat. A kezelés hatására a bőr megjelenése fiatalabb lesz.

Kék

A 470 nm hullámhosszúságú kék fény elsősorban gyulladáscsökkentő és anti-bakteriális hatású, de bőrre nincs káros hatással. Súlyos pattanásos arcbőr esetén képes a gyulladást okozó propionibakteriumokat elpusztítani, az aknés gyulladást ezáltal csökkenteni. Rendszeres kezelés hatására javul a bőr állapota, megszűnnek a pattanások és elkerülhető a súlyos hegek kialakulása.

Zöld

A zöld fény hullámhossza 520 nm. A zöld fény előmozdítja a bőr egyensúlyának helyreállítását, nyugtatja azt kipirosodás esetén. Kimutatott kedvező hatása rozáceás, pszoriázisos vagy ekcémás bőrnél. Emellett halványítja a pigmentfoltokat és elősegíti a sebek gyógyulását.

Sárga

Az 590 nm hullámhosszú fény javítja a sejtek légzését, oxigéncseréjét, energiát ad a sejteknek. Hatására javul a nyirokkeringés, a bőr immunvédekezése, csökken a bőr pirossága és gyorsul a sebgyógyulás.

Lila

A lila a vörös és a kék keveréke, amely így egyesíti a két fény terápiás hatását. Különösen kedvező a pattanásos bőr kezelésére és az aknés hegek eltüntetésére.

Cián

A cián szín egy a kékes.zöldes tartományban lévő színspektrum. A kezelés növeli a sejtek energiaszintjét és javítja anyagcseréjüket.

Fehér

A fehér a fény teljes spektrumát felöleli. Mélyre hatol a bőrben és felgyorsítja a szövetek anyagcseréjét. Hatására halványulnak a pigmentfoltok, csökken a finom ráncok száma és feszesebb lesz a bőr.