RÓLUNK

Lajosné Parag Ágnes

Üzletvezető, Tulajdonos


Első terhességem után nekem is mint sok nőnek, meggyűlt a bajom a kilókkal, olyan megoldást kerestem amivel könnyen, gyorsan nyerhetem vissza alakom. Több helyet is találtam ahol megoldást kínáltak a problémámra, de nehezítette a helyzetem hogy napközben vinnem kellett volna magammal kislányomat.

Ekkor jött a bababarát alakformáló szalon gondolata. Képezni kezdtem magam és pár hónappal később a gondolatból valóság lett. Igyekszem minél több kezelési technikát elsajátítani hogy minden problémára tudjunk megoldást nyújtani. Immáron nem csak gépi kezelésekkel tudjuk segíteni a kilók , narancsbőr, striák vagy a ráncok elleni harcot, de többféle tekercselési és masszázstechnikát is elsajátítottam,valamint táplálkozási és életmód tanácsadóként is igyekszem támogatni a sikeres diétákat.

Eredményeinket látva a kezdetben szkeptikus férjem is érdeklődni kezdett a különböző technikák iránt.

De erről beszéljen Ő :)

Pálinkás Viktória

Testkezelő 


Először vendégként érkeztem Ágihoz és nagyon megtetszett maga a szalon is és persze az eredmény is amit magamon tapasztaltam a kezelés után. 14 évig versenyszerűen sportoltam, amit jelenleg is űzök. Nagyon fontos számomra mind a testi mind a lelki egészség. Most én végzem a testkezeléseket és a tekercselést is. Nagyon szeretem az embereket. Ezért is örülök, hogy tudok segíteni nekik, akár kezeléssel, akar edzéssel kapcsolatos kérdésekben is. Nagy szeretettel állok minden kedves vendégünk rendelkezésére!!

Horváth Fanni

Sziasztok! Horváth Fanni vagyok, 22 éves kozmetikus tanuló. Január óta vagyok az Lipo-feat csapat tagja. Egy kedves ismerősömnél láttam ezt az állás hirdetést azonnal lecsaptam rá. És remélem jól érzem, hogy azóta én is beloptam magam Ágiék szívébe. Imádok emberek között lenni és segíteni nekik ezért nagyon tetszik ez a munka. Nem is gondolná az ember de sokban hasonlít az alakformálás kozmetikához. Így valamilyen szinten a tanult tudásom is feltudom használni. Illetve így a vendégek minden kérdését készségesen megtudom válaszolni. Persze mihamarabb elszeretném én is kezdeni a vállalkozásom, mint kozmetikus. De még sokáig szeretnék tovább dolgozni a Lipo-feattel.

Szilasi Nóra

Sziasztok! Szilasi Nóra vagyok, 20 éves kozmetikus tanuló. Osztálytársam/ kolléganőm Fanni által kerültem a csapathoz. Saját tapasztalattal és kozmetikus tudásommal igyekszem kiegészíteni az alakformálással kapcsolatos rejtélyeket. Később saját kozmetikai vállalkozásom elindítását szeretném. Szeretek foglalkozni a vendégeinkkel és az ő problémáikkal. Igyekszem mindenkit a saját célja elérésében motiválni. Remélem, hogy sokáig maradhatok még a Lipo-feattel

Sipos Ágnes

Sziasztok! Sipos Ágnes Katalin vagyok, 27 éves kereskedelmi dolgozó egy multinacionális vállalatnál. Ágival régóta ismerjük egymást és ő ajánlotta a munkát, mert tudja, hogy én is küzdök a kilókkal egy sajnálatos betegség miatt. Körülbelül 3,5 éve kezdtem el foglalkozni az egészséges életmóddal és alakformálással. Kereskedelmi vénámnak köszönhetően is, szeretek foglalkozni az emberekkel. Én és a csapat együtt igyekszünk mindenkit a saját célja elérésében motiválni, én akár a saját peldámmal is.  

Lajos István

Tulajdonos, masszőr


Kezdetben valóban szkeptikusan figyeltem szalonunk működését, de mivel feleségem rajtam gyakorolta többek között az anti-aging, nyirokmasszázs és EMS kezeléseket, valamint a konyhánkat is megreformálta, el kellett ismernem ezek jótékony hatásait.

Eleinte csak páromnak szerettem volna besegíteni apróbb dolgokban, de minél több időt töltöttem a szalonban annál inkább szerettem volna több és több szerepet vállalni működtetésében.

Jelenleg is képzem magam és a jövőre nézve is vannak még terveim.