RÓLUNK

Lajosné Parag Ágnes

Üzletvezető, Tulajdonos


Első terhességem után nekem is mint sok nőnek, meggyűlt a bajom a kilókkal, olyan megoldást kerestem amivel könnyen, gyorsan nyerhetem vissza alakom. Több helyet is találtam ahol megoldást kínáltak a problémámra, de nehezítette a helyzetem hogy napközben vinnem kellett volna magammal kislányomat.

Ekkor jött a bababarát alakformáló szalon gondolata. Képezni kezdtem magam és pár hónappal később a gondolatból valóság lett. Igyekszem minél több kezelési technikát elsajátítani hogy minden problémára tudjunk megoldást nyújtani. Immáron nem csak gépi kezelésekkel tudjuk segíteni a kilók , narancsbőr, striák vagy a ráncok elleni harcot, de többféle tekercselési és masszázstechnikát is elsajátítottam,valamint táplálkozási és életmód tanácsadóként is igyekszem támogatni a sikeres diétákat.

Eredményeinket látva a kezdetben szkeptikus férjem is érdeklődni kezdett a különböző technikák iránt.

De erről beszéljen Ő :)

Sipos Ágnes

Sziasztok! Sipos Ágnes Katalin vagyok, 27 éves kereskedelmi dolgozó egy multinacionális vállalatnál. Ágival régóta ismerjük egymást és ő ajánlotta a munkát, mert tudja, hogy én is küzdök a kilókkal egy sajnálatos betegség miatt. Körülbelül 3,5 éve kezdtem el foglalkozni az egészséges életmóddal és alakformálással. Kereskedelmi vénámnak köszönhetően is, szeretek foglalkozni az emberekkel. Én és a csapat együtt igyekszünk mindenkit a saját célja elérésében motiválni, én akár a saját peldámmal is.  

Lajos István

Tulajdonos, masszőr


Kezdetben valóban szkeptikusan figyeltem szalonunk működését, de mivel feleségem rajtam gyakorolta többek között az anti-aging, nyirokmasszázs és EMS kezeléseket, valamint a konyhánkat is megreformálta, el kellett ismernem ezek jótékony hatásait.

Eleinte csak páromnak szerettem volna besegíteni apróbb dolgokban, de minél több időt töltöttem a szalonban annál inkább szerettem volna több és több szerepet vállalni működtetésében.

Jelenleg is képzem magam és a jövőre nézve is vannak még terveim.