Házirend

Kedves Vendégeink! A házirendet mindannyiunk érdekében, esetleges félreértések elkerülése és szolgáltatásaink nyugodt és zökkenőmentes igénybevétele céljából hoztuk létre.

 Bejelentkezéssel, kezelések igénybevételével vendégeink automatikusan elfogadják a Házirendet.

1.) Időpont egyeztetés:

 A szolgáltatások igénybevételéhez előre történő bejelentkezés szükséges! Amire üzenetben vagy telefonon van lehetőség. 

 2.) Érkezés időben: 

Kérlek, hogy mindig érkez néhány perccel hamarabb. A kapott időpont a kezelés kezdetére vonatkozik, nem az érkezésre. Maximum 10 perc késést tudunk elfogadni, de a kezelésed időtartamát a késés hosszával csökkentjük. 10percnél több késés esetén nem tudjuk elkezdeni a kezelést. De ne érkezz túl korán, kérlek tartsd tiszteletben, hogy valószínüleg még az előtted lévő vendéggel foglalkozunk, esetleg a pihenőidőnket töltjük, így nem áll módunkban hamarabb elkezdeni a kezelést. 

3.) Időpont lemondás/módosítás 

Kérlek időpontodat lehetőség szerint 24 óraval korábban mond le/módosísd, 24 órán belüli módosítás/ lemondás esetén,legközelebb a kezelés ára 50%-ának előreutalása után áll módunkban időpontot biztosítani számodra, a bérletből pedig levonásra kerül az alkalom. 2 ilyen alkalom után sajnos a továbbiakban nem tudunk időpontot adni.

 4.) Betegség 

Kérlek ha beteg vagy szólj és egyeztessünk új időpontot, elkerülve ezzel más vendégek vagy a mi megfetőzésünket. Ez vonatkozik a veled együtt érkező kísérőre vagy gyermekre is. 

5.)Szalonunkban tiltott tevékenységek 

Szalonunkban dohányozni, alkoholt fogyasztani, hangoskodni (hangosan telefonálni) nem lehet. 

6.)Bérletek lejárati idő / felhasználhatóság

 -Kérünk vedd figyelembe a bérleteken feltüntetett lejárati időt. 

-Másra át nem ruházható. 

-Pénzt nem áll módunkban visszaadni, viszont a fel nem használt alkalmak, lejárati időn belül, értékegyztetéssel más szolgáltatásra válthatóak. 

Az időpont lefoglalásával a házirendet elfogadottnak tekintjük. 

Köszönjük vendégeinknek, hogy Házirendünk betartásával hozzájárulnak rendezett üzletmenetünkhöz és többi vendégünk nyugalmához. 

Szolgáltatásaink igénybevételéhez kellemes időtöltést kívánunk! 

A Lipo-Feat Alakformálás csapata.