TrueShape FullMuscle MDS izomstimuláció

A TrueShape FullMuscle kezelés egyedülálló "Multi-Directional Stimulation" (MDS) új izomstimulációs technológián alapul, amely biztonságos és következetes eredményeket biztosít közvetlen izomstimulációval. 

Az MDS bioelektromos impulzus felhasználásával működik, a kutatások szerint célzott izomstimulációt biztosít az izmok optimális erősítésére, feszesítésére és tonizálására. Az MDS technológiát a gép vezérli és személyre szabja, beállítva a bioelektromos izomstimuláció polaritását, intenzitását és irányát. Ez lehetővé teszi a kiválasztott izmok testreszabott célzását, hogy többféle izom-összehúzódást hozzon létre, optimalizálva az izomzavar elvét.

A gép okos elektronikája a hullámformák sebességét, irányát és intenzitását a vendég konkrét céljaihoz igazítja, mint például az izomtömeg növelése vagy a tonizálás.  Nyolc izomcsoport egyidejű stimulálásával működik a test szinte bármely területén.

Sokféle edzést tudunk levezényelni, az edzésprogramok tartalmaznak kondicionáló rutint, erősítő edzést és intervallum edzést. A géppel végzett edzés intenzitása jóval meghaladja a hagyományos edzőtermi gyakorlatokét. Például egy TrueShape érzés akár 54 000 felüléssel egyenértékű minden 25 perces kezeléssel. A Trueshape  20 összehúzódást is létrehoz másodpercenként tejsav felhalmozódás nélkül.

+30% IZOMTÖMEG NÖVEKEDÉS

-24% ZSÍRSZÖVET CSÖKKENÉS

Összehasonlításképp: A  HIEMT 20.000 izommunkát végez el 30 perc alatt, a TrueShape-el 54.0000 izomkontrakciót tudunk előidézni! Csupán négy kezelésre van szükség 2 hét alatt a teljes átalakuláshoz. Ezenkívül az elért eredmények a kezelést követő 12 hétig tovább javulnak. A TrueShape FullMuscle kezelés kombinálható TrueShape MonoRFel , így az eredmény:

-extrém zsírbontás 

-anyagcsere gyorsulás

-edzést, tonizált izmok