Lipo-Feat LipoRoll Face&Body

-Feszesíti a bőrt az arcon és a testen egyaránt. 

-Karcsúsít, eltünteti a narancsbőrt.

-1 nagyméretű érintőkijelzős testkezelő fejhez,  3 különböző méretű görgős fej csatlakoztatható, igy a nagyobb területek kezelése gyorsabb, de a kisebb területek is könnyedén hozzáférhetőek.

-1 kis méretű görgős fejjel a legkisebb területekhez, pl kar, nyak

-1 arckezelő fejjel, 2 különböző méretű tippel az archoz és a szem körüli érzékeny bőrhöz.

- hatása akár egy fájdalmas alakformáló masszázsé, viszont  a kezelés egyszerű biztonságos és fájdalommentes

- a kezelőfejekben negatív nyomás jön létre mely a bőr károsítása nélkül kéoes a legmélyebb szöveteket is kezelni.

-Az exkluzív kezelőfej háromdimenziós hatással bír. Mély, intelligens, fokozatmentesen változtatható sebességű stimuláció a legjobb hatás érdekében.

-Speciális formáló ruhák megduplázzák a kezelések hatását, fokozzák a kényelmet, higiénikus és diszkrét kezelést tesznek lehetővé.

Arcszépség és öregedésgátlás: Az arckezelő fejen keresztül revitalizálhatja a fibroblasztokat, hogy kollagént, rugalmas rostokat, hialuronsavat és egyéb anyagokat termeljen, és helyreállítsa a bőr vitalitását. Kezeli az arcbőrt ha sárgásan fakó, javítja a kontúrokat, visszaadja a bőr rugalmasságát, eltünteti a ráncokat a tokát .

Karcsúsítás, alakformálás: lebontja a zsírsejteket, az α2 receptorok és β receptorok mobilizálása révén, elnyomja, lebontja a lipideket, izomenergiává alakítja, ezáltal zsírmennyiséget csökkent, feszesít. Megoldhatja a narancsbőr felhalmozódását, test elhízását, ödémát stb.

Fizikoterápia: Revitalizálja az endothel sejteket, kiüríti a felesleges vizet és a káros anyagokat a szervezetből.

Segíti a rehabilitációt a sport vagy egyéb sérülések után