LF ReShape

Az LF ReShape a monopoláris rádiófrekvencia legújabb verziója. A zsírleszívás non-invazív alternatíváját nyújtja. A ReShape rádiófrekvenciás energiát használ, amely fájdalommentesen jut le az epidermiszen keresztül a bőr irha- és zsírrétegébe, 4 féle kezelőfejen  keresztül. Ez az RF energia hővé alakul, és elpusztítja a zsírsejteket, amelyeket aztán a szervezet nyirokrendszere eltávolít. Az LF ReShape rádiófrekvenciás energiája a kezelt területeken  körülbelül 24%-os  csökkentést eredményez, ezen kívül segít a kollagéntermelés beindításában, ezáltal feszesíti is a bőrt a kezelt területeken.

A ReShape kulcsa az átfogó kezelőfej-opciók. Különleges kialakításának köszönhetően, minden problémára megoldást nyújt, nőknek és férfiaknak egyaránt. 
-6 önműködő kezelőfej nagy területek kezelésére. Egyszerre akár több testrész kezelésére is alkalmas. 

-2 mini területekre kifejlesztett kezelőfej melyek toka, térd körüli, melltartópánt körüli zavaró párnácskák, de akár az ajkak körüli zsírlerakódásokat is kezelik. 

-1 nagy csúszó kezelőfej, mellyel extra hatóanyag bevitellel tudunk zsírt bontani, feszesiteni, narancsbőrt és striát kezelni. 

-1 kis csúszó kezelőfej mellyel anti-aging kezelést tudunk végezni arcon, nyakon és dekoltázson is, extra hatóanyag bevitellel. 
Egyetlen gép, mellyel valóban a teljes test szinte minden esztétikai problémáját tudjuk orvosolni. Mindezt  3 - 4hetente  akár 25perc alatt. 

Kell ennél több? 
 

Hogyan működik a LF ReShape?

Több  kezelőfejet is használhatunk nagyobb területek egyidejű kezelésére, pontosan  oda helyezhetőek, ahol a legnagyobb szükség van rájuk. A változatos kezelőfejek nagyobb rugalmasságot biztosítanak. Minden egyes kezelést a páciens igényeihez tudunk szabni, szükség szerint nagyobb és kisebb kezelőfejet alkalmazva a területek precíz megcélzásához.

A ReShape kezekőfejek alacsony frekvenciájú, nagy vezetőképességű rádiófrekvenciás energiát juttatnak a bőr mélyére. Ez az energia az egész zsírrétegre hathat egészen az izomig, miközben a bőrfelület hőmérsékletét kellemesen tartja. A rádiófrekvenciás energia hővé alakul, amikor a  bőr irhajába és zsírrétegébe kerül, a hő hatására a zsírsejtfalak szétrepednek. A következő néhány hét során a szervezet kiüríti ezeket az elhalt sejteket, a nyirokrendszeren át. A ReShape a zsírsejtek akár 24 százalékát is elpusztítja a kezelt területen?

Hol Használható a ReShape?

Ez a  csodálatos eljárás a zsírsejtek akár 24 százalékát is eltávolítja az általunk kezelt területekről, és mindezt teljesen non-invazív módon.  Jól hangzik, ugye?

A valóság az, hogy mindannyiunkon vannak zsírpárnácskák, amelyek ellenállóak a diétával és a sporttal szemben. Nem számít, hol vannak, a ReShape applikátorainak sokoldalúsága biztosítja, hogy meg tudjuk őket célozni. 

Nem műtéti zsírcsökkentési kezelés

A ReShape egy nem műtéti testszobrász kezelés bármilyen alkatra BMI-re vagy testtípusra. A forradalmi ReShape klinikailag bizonyítottan eltávolítja a zsírt a has és az oldalak, csípő, combok, fenék, kar, toka, térd, ajakak körüli makacs területekről. Az eljárás mindössze 25 perces  kezelés területenként, teljesen személyre szabva az Ön egyéni igényeihez, felépülési idő nélkül.

Hány ReShape kezelésre van szükség?

Egy 25 perces kezelés alatt több terület is kezelhető. Az eredmények már egyetlen kezelés után láthatóak, a maximális eredmény 12 hét után látható. További kezelésekre lehet szükség a kívánt személyre szabott eredmények eléréséhez.

Milyen érzés a ReShape?

A ReShape kezelést általában egy forró köves masszázshoz hasonlítják. A kezelés során a bőr hőmérséklete emelkedik, de kényelmes marad. Hatékony, biztonságos, az eredmények egyenletesek és következetesek.

Van felépülési idő a ReShape kezelés után?

A Lipo-Feat ReShape kezelést követően vendégeink bőre kipirul és forrő  kb 1-2 órán át. Bár a terület néhány napig enyhén érzékeny lehet az érintésre, azonnal visszatérhet a normál tevékenységekhez és testmozgáshoz is.

Mikor fogom látni a kezelés eredményeit?

A kezelés után nincs azonnali eredmény. A ReShape rádiófrekvenciás energiája elpusztítja a zsírsejteket a kezelési területeken, de időbe telik, amíg a szervezet eltávolítja a sejteket. A rádiófrekvenciás energia az azonnali kollagén-átalakításnak köszönhetően a bőr kezdeti feszesítését hozza létre. De az igazi eredmények körülbelül hat hét múlva kezdenek megmutatkozni, ahogy a zsírsejteket a nyirokrendszer kiüríti. Ráadásul a kezelt területen növekszik a szervezet kollagén termelése is, ezáltal, feszesebb, tömörebb lesz a bőr. Az eredmények még 3-4 hónapig tovább javulnak.