Egyéb Szolgáltatások

A legújabb trendet képviselő EMS-edzés (electro-muscle-stimulation) a gyengéd elektromos stimulációt ötvözi az izmok, egyidejű mozgatásával.

Az EMS edzéssel 2 óra edzőtermi munka váltható ki mindössze 20 percnyi megterheléssel.

Az elektromos impulzusok által kiváltott izom-összehúzódásokkal akár 8 izomcsoportot lehet egyszerre vagy külön-külön megmozgatni. Korosztálytól függetlenül, bárkinek ajánlott, hiszen az edzést mindig személyre szabottan, az állóképességnek és az életkornak megfelelően építik fel számodra. Az EMS edzés kiváló hatású a narancsbőr ellen, zsírégetés, alakformálás, izomfejlesztés, hát- és gerincpanaszok csökkentése céljából. A gép növeli az erőnlétet és az állóképességet, javítja a keringést, az oxigénellátást és az anyagcserét.

Mi vár Rád a kezeléseken?

Az eljárás során te csupán kényelmesen fekszel, miközben tested intenzíven sportol helyetted. Ezt úgy érik el, hogy enyhe árammal stimulálják a szervezetet, ami összehúzza-elernyeszti az izmokat a kérdéses területen. Ilyen területek lehetnek a combok, a pocak, a has, a csípő, esetleg a fenék és a hát is; vagyis a körte-alak fő felelősei. És ez a kezelés pont ezeket, a testtájakat célozza. Másik nagy előnye, hogy ez a készülék olyanok számára is biztosítja a sport lehetőségét, akik egészségügyi állapotuk miatt egy hagyományos edzést nem látogathatnak meg, hiszen ez nem terheli az ízületeket, nem kíván semmiféle teherbíró képességeket, viszont olyan területeket is képes átmozgatni, amiket a hagyományos sportok nem!

A kezeléssorozat a napi munka és feladatok mellé könnyedén beilleszthető, különösen alkalmas azoknak, aki feszített napirendben élnek.

Eredményeként pedig a popsi visszanyerheti feszességét és rugalmasságát, a végeredmény pedig magáért beszél!

Miért hatékony az infravörös hő?

Az infravörös karcsúsító kezelés gyorsítja a test természetes anyagcseréjét, mely kimagaslóan gyors útja a súlycsökkenésnek. Az infrahő funkciónak köszönhetően egy 30 perces kezelés alatt akár 400-600 kalória is elégethet! Ez a rendkívüli hatás természetesen tovább növelhető tekercseléssel. A Meru krémeink kifejezetten infrás kezelésekhez vannak kifejlesztve

Az infravörös sugárzás számos kedvező élettani hatásának köszönhetően gyakori kiegészítője az egyéb technológiáknak az alakformálásban és a rekreációban. Az infravörös fény könnyen és mélyre hatol a szövetekbe, és az ott létrejövő rezonancia és gyors felmelegedés révén tágítja az ereket, serkenti a vérkeringést, így a nyirokmasszázshoz hasonlóan aktívan támogatja a salakanyagok és a pangó folyadék távozását a szövetekből. Ezenfelül sejtregeneráló, gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító és izomlazító hatása van. A nyomásterápiával együttes alkalmazása során a két technológia hatása egymást támogatja, így hatványozott eredmény érhető el már egy kezeléssel.

Miért hatékony a nyirokmasszázs?

Egy teljes testet betakaró légzsákokkal felszerelt speciális ruha segítségével fejti ki hatását. Működési elvének lényege, hogy az egyes kezelőegységek légkamrái egymást követően megtelnek levegővel, majd kiengedik a nyomást. Ez folyamat kelti a hullámmasszázs effektust, ami egy passzív izometrikus mozgás, tehát a jól felépített manuális terápiás masszázshoz hasonló. Itt az AirBagek nyomásgyakorlás és vibráció előidézése által a zsírszövetet hozzák mozgásba. A keletkező nyomás és vibráció felgyorsítja a nyirok- és vérkeringést, valamint az anyagcserefolyamatokat és a salakanygok kiválasztását. A masszázs teljesen fájdalommentes, kellemetlen mellékhatása nincsen. Az oldalnyomásos készülékek erős (max. 50 kg súlynak megfelelő) nyomást fejtenek ki a hasfalra, amely egy 30 perces kezelés során hatásában 150 felülés elvégzésének felel meg.

Milyen jótékony hatásai lesznek a nyomásterápiás kezelésnek?

Serkenti a nyirokkeringést, így támogatja a szervezet méregtelenítő folyamatait

Serkenti a vérkeringést

Elősegíti a testsúlycsökkenést, javítja az izomtónust

Látványos eredményt kezelhető vele a narancsbőr

Segíti a kötőszövetek és a bőrszövet regenerálódását

Kedvező hatással van az emésztési zavarokra

Mérsékli a derék- és a végtagok fájdalmát

Stresszoldó hatású

Enyhíti a stressz vagy kiválasztási problémák okozta fejfájást, szédülést vagy hányingert

Hozzájárul az általános jó közérzet fenntartásáho

a kezelés hatására a nyirokkeringés akár ötvenszeresére is felgyorsulhat

javítja a bőr oxigén ellátását és anyagcseréjét

javítja a szervezet zsírégetési folyamatát

megerősíti a laza kötőszöveteket

az ernyedt kötőszövetek újra regenerálódnak

hatásos a narancsbőr megszüntetésére

nagyon hatékony a fájdalomcsillapítás terén is

HiemtPro-Elektromágneses Alakformálás

Heti 2x 30 perc

Egy kúra után

  • 19 %-al csökken a zsírréteg vastagsága
  • 16 %-al nő az izomtömeg
  • 11%-al nő az izmok tónusossága
  • 500% al gyorsul az anyagcsere
  • -2-6 cm körméret csökkenés a kúra után.

Alkalmas:

  • Izomfejlesztésre.
  • Szétnyílt hasizomra.
  • Fenék Lifting-re.
  • Zsírégetésre.
  •  Zsírégetésre.

Alakformálásra önmagában maximum 3 cm-es zsírréteg esetén ajánlott, fölötte érdemes kombinálni más zsírbontó kezeléssel is. Kollégáink készséggel segítenek kiválasztani a legjobb kombinációt.

 A HIEMTPRO a világ első FDA által hivatalosan is elismert popsiemelő eljárása. 20000 izomösszehúzódást generál a 30perces kezelés alatt.

 Mi a folyamat?


A nagy erejű elektomágneses stimuláció hatására 100%-os izommunka megy végbe -csak viszonyításképp, egy erős súlyzós edzéssel az izmokat max 20-30%-ban tudjuk terhelni). Tehát 100% a 20-30%-hoz képest - az izmok soha nem éltek át ekkora terhelést.

Ennyi, 30 percen át tartó behatás megfelel 35-40 000 izom-műveletet ami kb 20 000 felülés 30 perc alatt. Ez jól hangzik, ugye?

Az extrém terhelés miatt az izomrostok megszakadnak, csakúgy mint egy sima edzés alatt és a szervezet megjavítva őket erősebb, nagyobb térfogatú rostokat hoz létre, azaz izomtömegnövekedés jön létre. Feszesebb, tónusosabb test. Igen!

Ugyanakkor szuper hír, hogy ez a soha át nem élt izommunka azonnal a zsírsejtekből energiát akar felhasználni és a zsírsejtek erre nincsenek felkészülve(nekik soha nem kellett még ekkora mennyiségben lipáz enzimet kibocsátani és szabad zsírsavat felszabadítani az izmok számára). Ez sokként éri a zsírsejteket, nagy mértékű lipolízoist elindítva és felszabadítva rengeteg szabad zsírsavat (pontosabb és részletesebb folyamat a tanfolyamunkon mert most már biztos unod...:). A lényeg, hogy a zsírsejtek a végére apoptózison mennek át azaz sejthalál következik be. (Pontos klinikai számadatok bizonyítják a HIEMT kezelés utáni 8 órán keresztül a zsírsejtek elhalálozását-hurrááá) Tehát: a zsírszövet is csökken!

És hát nem utolsósorban, de a folyamat legvégén, a nagyobb térfogatú izomszövet több energiát igényel, azaz gyorsul az anyagcsere. Így a kezeléssorozat után még hónapokig csökkennek a centik.

FONTOS!

Az eredmények a testalkattól függően változnak. A kezelések azonban tonizálást, izomépítést és zsírégetést eredményeznek a kezelt területen.
3-3,5 cm zsírszövet vastagság felett, javasoljuk zsírbontó kezeléseink egyikét beépíteni a kúrába.