Kisokos

Alakformálás és buktatói,  hogyan lesz sikeres a kezelés!?

Sokan a napokban ébrednek rá hogy a nyakunkon a tavasz és gőzerővel vetik bele magukat testük formálásába, kezeléssel, diétával, edzéssel vagy ezek kombinációival.

Rengeteg telefon érkezik nap mint nap. Bizonyos kérdések újra és újra felmerülnek. 

Ezeket szeretném tisztázni.

1. Diétázni kell a kezelések mellett?

Nem, diétázni nem kell, DE!!! és ez egy nagyon fontos DE, érdemes, több okból is. Diétával, életmód váltással egybekötve sokkal gyorsabban érhető el az eredmény. ( Nem mellesleg tartós, akár végleges is lesz ezáltal az eredméy.) Kevesebb kezelés is szükséges. Viszont, azt senki ne gondolja hogy érdemi eredmény érhető el úgy ha kezelés után hazafelé beugrasz a Mekibe és bedobsz egy dupla sajtburi menüt, extra habos latteval és sütikével vacsi gyanánt.

Sajnos így nem fog menni.

A szénhidrát bevitelre akkor is érdemes figyelni ha konkrét diétát nem követsz a kezelések alatt. Ugyanis ha nem terheled le a szervezeted azzal hogy feldolgozza az extra CH bevitelt, azzal tud foglalkozni hogy elvezesse azt a zsírt amit a kezelések alatt lebontunk.

2.Hány alkalomra van szükség?

Ezt a kérdést sajnos még ennyi idő és tapasztalat után sem tudom biztosan megválaszolni. Ugyanis millió tényező befolyásolja többek között az életvitel, életmód, kor, aktivitási szint, esetleges anyagcsere betegségek, hormonális változások. Na és persze hogy figyelsz e az étkezése? Itt pedig vissza is érkezünk az előző kérdéshez mint befolyásoló tényező.

3.Mennyit karcsúsodom 1 kezelés után?

Egy kezelés után átlagosan 1-3centiméter karcsúsodás érhető el. (Kivétel a Liposonic, ahol 1 kezelés eredménye akár 10cm is lehet) De természetesen nem mindegy hogy valaki 60kg vagy 90kg. Természetesen akin több a felesleg, 1 kezelés többet is tud lebontani.

4. Mindenkinél hatásos?

A különböző kezeléseket, technikákat hatóanyagokat azért kombináljuk hogy egymás hatását erősítve a maximális hatást érjük el mindenkinél. Zsírégető kezelések mellé mindenképp szükség van kivezető kezelésre, erre használjuk az infrás nyirokmasszázst amit tekercseléssel turbozunk fel. Így egyrészt a salakanyagok kijuttatásában is segítünk, másrészt sok esetben (főleg nőknél) a fő gond nem a zsírlerakodas hanem a vizesedés, ezen pedig a nyirokmasszázs tud csak segíteni, zsírbontás nem. A infra és a hullámmasszázs egyéb pozitív élettani hatásairól már nem is beszélve.