LF Endoszféra Mikrovibrációs Terápiás Gép

Mikrovibrációs terápia egy innovatív módszer a szépség és az egészség optimalizálására.


1 990 000 Ft

- vénás pangás kezelése

-cellulit  kezelés-

- méregtelenítés

- nyirokelvezetés fokozás

-bőr feszesítése

-arc feszesítés , kontúrozás

A kezelés olyan rezgést és nyomást hoz létre, amely egyfajta értorna hatását fejti ki, elvezeti a szövetben lerakódott fölösleges vizet és elraktározódott méreganyagokat. A szövetek átmasszírozásával eltávolítható a narancsbőr, javítja a mikrokeringést, megszünteti a fájdalmas izomgyulladást emellett tonizálja az izmokat. Mindazonáltal a vendégnek egy kellemesmasszázs élményt nyújt.

Használható

 • Fenék és hátsó comb
 • Vádli
 • Talp
 • Alsó hát
 • Külső comb
 • Nyak és Arc
 • Mire alkalmazható a mikrovibrációs kezelés?

  Alakformálásra

  A non-invazív kezelés sebészeti beavatkozás nélkül képes eltávolítani a nehezen eltávolítható zsírszöveteket, Alkalmazható kavitációs vagy lézeres zsírbontás után is, a feltört zsírsejtek elvezetésére és a szövetek anyagcseréjének fokozására, feszesítésre.

  Narancsbőr eltávolításra

  A narancsbőr legfőbb oka a rossz vér- és nyirokkeringés, mely a szövetek folyadékvisszatartását és a zsírsejtek közötti méreganyagok lerakódását okozza. A kompressziós kezelés a narancsbőr okaira hat, kisimítja a szöveteket, csökkenti a narancsbőrt.

  Nehéz láb érzés, vizesedés, ödéma megszüntetésére

  A rossz nyirok- és vérkeringés nehéz, ödémás lábakat eredményez. A vizesedés miatt sok testrész vastagabbnak tűnik, az anyagcsere leassul. A kompressziós mikrovibrációs kezelés újra aktiválja a keringést stimulálja a nyirokrendszert, megszünteti a vizesedést, aktiválja a nyirok-és vérkeringést.

  Bőrfeszesítésre

  A kompressziós mikrovibrációt a laza szövetek feszesítésére tervezték, hatására a bőr visszanyeri rugalmasságát és feszességét. A kollagén termelés gyorsul, a szövetek oxigén ellátása növekszik, a kötőszövet erősödik.

  Izom-regenerációra

  Az microvibráció képes behatolni az izomba, és közvetlenül ott kifejteni hatását. Javítja az izomszövetek oxigénellátását amely lehetővé teszi a gyulladt szövetek csökkentését, mind a rehabilitációban, mind a sportgyógyászatban jelentős eredményeket értek el ezzel az eljárással. Erősíti és stimulálja az izomrostok térfogatát, így az izomzat tónusosabbá válik.

  Arc és nyak feszesítésre

  a rugalmasságát vesztett bőrre hat, fokozza az érrendszeri működést, ami serkenti a kollagén és elasztin termelődést illetve a szövetek oxigénellátását, ezáltal a bőr megemelkedig, hidratáltabb és feszesebb lesz. Képes megemelni és tonizálni az arc izmait.