LF LaserShape

Forradalmi lézeres alakformáló technológia.  

2 év garancia

12 999 000 Ft

LF LaserShape

Biztonságosan és hatékonyan távolítja el a nem kívánt zsírsejteket kezelésenként mindössze 25 perc alatt forradalmi lézeres alakformáló technológiánkkal.  Non-invazív testkontúrozást biztosít , amely műtét vagy felépülési idő nélkül tartósan csökkenti a makacs zsírt. 

 Az 1060 nm-es hullámhossz fajlagos affinitása a zsírszövethez, a dermisben való minimális abszorpcióval párosulva lehetővé teszi a lézeres formázást, hogy hatékonyan kezelje a problémás zsírterületeket kezelésenként mindössze 25 perc alatt. Idővel a szervezet természetesen eltávolítja a felbomlott zsírsejteket, az eredmény már 6 héten belül látható, az optimális eredmények pedig általában mindössze 12 héten belül láthatók.

A kezelt zsírsejtek végleg elpusztulnak és nem regenerálódnak. Az LF LaserShape azok számára készült, akik egészséges életmódot folytatnak, de makacs zsírképződést tapasztalnak a kezelhető területeken, például az oldalakon, a hason, a belső és külső combokon, a háton és az áll alatt. Mindaddig, amíg nem tapasztal jelentős súlygyarapodást, páciensei megőrzik lézeres alakjukat. Legtöbb esetben már hat héttel a kezelés után láthatóak az eredmények, amikor a szervezet elkezdi evakuálni az elpusztult zsírsejteket a nyirokrendszeren keresztül. Az optimális eredmények általában 12 héttel a páciens utolsó kezelését követően láthatók. 

 Előnyök 

1. A bőrben történő minimális felszívódás sértetlenül hagyja a bőrfelületet 4. Enyhe és átmeneti mellékhatások 

2. Speciális kontakthűtés fokozza a páciens komfortérzetét 

3. A  speciális hőterjedés  természetes hatást biztosít 

4. Gyors, 25 perces kezelés területenként 

5. Sokoldalú applikátorok a különböző testformákhoz és méretekhez 

6. Nincs további anyagköltség, sem kontaktanyagot sem személyzetet nem igényel a kezelés.


 Műszaki paraméterek

 Kezelési idők:  25 perc

Lézertípusok: 4 Dióda lézer

Hullámhossz:  1060nm

Teljesítménysűrűség: 0,1W - 1,7W / cm

Teljesítménymodellek: 1-20ms

Impulzus Időtartam: Folyamatos  1-60perc

Feszültség:    220v