LF Arany-mikrotűs RF arc és testkezelő gép


1 099 000 Ft

A frakcionált mikrotűs rádiófrekvenciás rendszer ideális technológia a bőrfiatalításhoz azáltal , hogy pontosan szabályozott rádiófrekvenciás energiát juttatnak közvetlenül a bőr bizonyos mélységébe minimálisan invazív mikrotűkkel lézer alapú kezelés . Sőt , a frakcionált Micro tűs rádiófrekvenciás rendszer bőrtípustól függetlenül kezelhető , még sötétebb bőr esetén is alacsony az égési sérülések és a PIH kockázata más lézeres kezelésekhez képest .

 Hogyan működik ?

 Frakcionált rádiófrekvenciás tűrendszer a sok tört tűpont tömb speciális kialakítása révén , a nagy sebességű digitális motor az epidermiszen és a dermisen keresztül pontosan szabályozza a sorrendet a 0,25-3 mm mélység szabályozásához , ismét a rácsos tűkioldás végére RF , stimulálja kollagén és rugalmas szövetek , és nem a bőrréteg károsodása lehetséges . Ha a bőrszövetek ezen a folyamaton keresztül , az epidermális réteg biztonságos , a rádiófrekvenciás energia jól behatol a dermiszbe , serkenti a kollagénfehérje hiperpláziát , és  a legjobb módja a bőr állapotjavításának, a hegek , de a hosszan tartó bőrfeszesítési ráncok is indukálták a jó módszert . A Cryo segíti az SRF és az MRF funkcióit . 

Előnyök : 

1. Vákuumos kezelés , kényelmesebb 

2. Nem szigetelt tűk Lehetőség van az epidermisz réteggel és a dermisz réteggel azonos terápia működtetésére , mivel a tű nem rendelkezik szigetelő bevonattal . 

3. Léptetőmotor típusa A meglévő mágnesszelep - típustól eltérően a tű simán , ütésmentesen illeszkedik a bőrbe , és nem okoz vérzést és fájdalmat az eljárás után . 

4. Aranyozott tűk A tű tartós és magas biokompatibilitással rendelkezik az aranyozással . Fémallergiás betegek is használhatják kontakt dermatitisz esetén . 

5. Pontos mélységszabályozás . 0,5-5,0 mm [ 0,1 mm - es lépés ] Működteti az epidermisz réteget és a dermis réteget a tű mélységének 0,1 mm - es egységben történő szabályozásával 

6. Biztonsági tűrendszer - Sterilizált , eldobható tűhegy - A kezelő könnyen észreveszi a vörös fény által kifejtett rádiófrekvenciás energiát . 

7. Kidolgozott tűvastagság . Min .: 0mm < Max .: 0.3mm A tűszerkezet minimális ellenállással könnyen áthatol a bőrön .

Termékparaméterek

 RF frekvencia: 2MHz bipoláris 

RF teljesítmény :10-200W

 Tűpatronok: ( aranyozott ) 10 tűs , 25 tűs , 64 tűs ( elektróda szigetelt tű )

Tűvastagság:  0,3 mm

Tűmélység:0,2-3,5 mm

 A kezelés időtartama: 0,1-0,6 s ( 0,1 lépés )

Vákuumos szívás: Max 74Kpa ± 15 %

Vezérlő kijelző: 2 szint 8,4 hüvelykes színes érintőképernyő

Feszültség:  220V , 50Hz

Súly :15 kg

 Csomagolás mérete: 53 * 41 * 40cm3