LF PICOMINI


2 490 000 Ft

Működési elv

AZ LF PicoMini egy gyors és egyszerű, nem műtéti, nem invazív lézeres bőrkezelés azok számára, akik fiatalosabb megjelenésre vágynak. A PicoSure lézerrel a test számos területe kezelhető, beleértve a mellkast vagy a dekoltázst, az arcot, a kezeket, a lábakat stb. A betegek az aknés hegek, pigmentált elváltozások és ráncok kezelésében is nagyszerű eredményeket értek el. Lásd  bőrkezelés előtti és utáni fotókat.
Az LF PicoMini lézer a problémás területekre fókuszál, legyen szó barna foltokról, napsugárzás okozta károkról, szeplőkről, pigmentált elváltozásokról vagy aknés hegekről. A zLF PicoMini   gyengédebb kezelést kínál. A múltban a lézerek intenzív hőenergiára támaszkodtak a pigment eltávolítására a bőrről, ami fájdalmas lehetett, és jelentős bőrpírhoz és leálláshoz vezethet.

Előnyök

1,1064 nm: exogén és endogén pigment kezelése, fekete, sötétbarna, cián, kékes ibolya szín kezelése, tetoválás eltávolítása. de eltávolíthatja az anyajegyeket, szemölcsöket, Ota nevusokat, nevusokat stb.

2. 532nm: exogén és endogén pigment kezelése, a vörös, világosbarna, vörös színek kezelése viszonylag lassú. távolítsa el a tetoválást. de eltávolíthatja az anyajegyeket, szemölcsöket, Ota nevusokat, nevusokat stb.

3,1320nm: pórusok összehúzása, zsírkiválasztás kiegyensúlyozása, feszesítés finom ráncok eltávolítása, fekete fej, akné, érdes bőr kezelése.

4. 755 nm: professzionális pigment eltávolításhoz, arcfoltok eltávolításához


Technológiai paraméter

Lézer típus: Picoszekundumos lézer

Lézer hullámhossz: 532nm/1064nm/755nm/1320nm

Lézer kimenet:2000w

Feszültség: 220V/110V

Maximális energia: 2J

A folt átmérője: 2-10 mm

Működési frekvencia: 1-10HZ

Impulzus szélesség: 2000ps

Erő:2500w

Hűtőrendszer: Léghűtés + vízhűtés