LF Pressotherapie all in 1


- Nyirokmasszázs

-Infraterápia

-EMS699 000 Ft

LF Pressotherapie all in 1

A nyirokméregtelenítő karcsúsító gépet az emberi test "fogójaként" ismerik, főként az emberi test keringési rendszerében. A belső recycle magában foglalja: a vérkeringési rendszert, a nyirokkeringési rendszert és a szövetfolyadékot, stb. A légzsák által felfújt levegő megköti az ügyfelek hasát, karját, lábát felfújt keringésnél egy bizonyos ideig, és leeresztve, ami a belső térben kölcsönöz. a keringési rendszer, hogy felgyorsítsa a ciklust az emberi szervezetben, annak érdekében, hogy elérje a méregtelenítést karcsúsító, endokrin szabályozás.

Pressoterápia
A pressoterápia egy ruhaszerű tartozékkészlettel és 10 db légzsákkal, amely ciklusonkénti vagy együttes nyomást tesz lehetővé mind az egész testre, mind bizonyos testrészekre, egy kompressziós rendszer, amelyet a vénás növekedésre terveztek.  a nyirokáramlást, és fokozza a sejtközi térben lévő folyadék kiürülését. Kifejezetten ajánlott a narancsbőr kezelésére, amely a zsírleszívás biztonságos alternatívája. Enyhíti a fájdalmat és a duzzanatot, azonnali kényelmet biztosít. Segít vizesedett végtagok és emésztési zavarok esetén is  miközben javítja a bőr tónusát.

 Infravörös

Az infravörös karcsúsító kezelés segíthet növelni az alapvető anyagcserét (BMR), ami a fogyás leggyorsabb és legtermészetesebb módja. Ahogy a test felmelegszik, az izzadás mellett a vér  keringési sebessége megnő, miközben a szervezet igyekszik lehűteni magát. A hatás az, hogy a test végtagjain a hőmérsékletet ugyanarra a hőmérsékletre emelik, mint a test magjában - olyan hőmérsékletre, amelyen a testzsír lebontható.


EMS
A test speciális pontjait stimuláló elektronikus impulzus létrehozásával ez a fajta funkció hatékonyan szabályozhatja a bioelektromos és endokrin rendszert, valamint felgyorsítja az anyagcserét, amivel figyelemre méltó fogyás és bőrfeszesítő hatás érhető el.