LF QUATROTECH 4hullámhosszas diódalézer

Az LF QUATROTECH a legfejlettebb, nagy teljesítményű dióda lézeres szőrtelenítő rendszer legújabb továbbfejlesztett változata. Csak a Lipo-Feat Shop kínálatában. 

5 999 000 Ft

 A múltban a hagyományos dióda lézerek egyetlen hullámhosszát áttörte a 3 hullámhosszt használó lézerek, ezt múlta felül most az LF QUATROTECH dióda lézer. A szőrtelenítéshez szükséges 810 nm-e ''arany'' hullámhosszt keveri a mélyebben behatoló 940 nm és 1064 nm-es kimenettel, illetve a kevésbé melyre hatoló755nm, el, így egyszerre képes különböző energiákat kibocsátani, hogy megfeleljen a test különböző részeinek igényeinek, és állítja be a hullámhosszt a különböző bőrtónusoknak megfelelően, ami nagymértékben csökkenti a fájdalmat, miközben tönkreteszi a szőrtüszőt, megszakítja a szőrtüsző vérellátását, a jobb szőrtelenítő hatás érdekében. Az ilyen vegyes hullámhosszú kimeneti kialakítás minden bőrtípusra és bármilyen színű szőrre alkalmas, alacsony az égési sérülések és hipopigmentáció kockázata.

755 nm: A szőrtípusok és -színek legszélesebb választékához. A 755 nm-es hullámhossz erősebb energiaelnyelést biztosít a melanin kromofor által, így ideális a legszélesebb körű szőrtípusokhoz és -színekhez, különösen a világos színű és vékony szőrhöz.

810 nm: A kezelési idő fele.A lézeres szőrtelenítés klasszikus hullámhossza, a 810nagy átlagos teljesítménnyel, nagy ismétlési nm-es hullámhossz mélyen behatol a szőrtüszőbe, nagy gyakorisággal és nagy spotmérettel a gyors kezelés érdekében.

940 nm: Hatékonyan behatol a mélybe, és elnyeli a cél kromofor. A megfelelő impulzus időtartam, energiasúrűség és epidermális hűtés megfelelő hőkárosodást biztosít a célszövetben anélkül, hogy károsítaná a környező szövetet, hogy hatékony szőrtelenítést érjen el.

1064 nm: Sötét bőrtípusokra specializálódott. Az 1064 nm-es hullámhosszt alacsonyabb melanin abszorpció jellemzi, így fókuszált megoldás a sötétebb bőrtípusok számára.

1. Biztonságos minden bőrtípusra. A világosabb bőrtípusok jól reagálnak a 755 nm-es lézerre, míg a sötétebb bőrtípusok az 1064 nm-es lézerre. A 810 nm-es és 940 nm-es dióda lézer nagyon hasznos a közepes bőrtípusok számára.

2. Pontos több mélységű szőrtüszőhöz. A szőrtüsző alapja 2-7 mm-rel a bőr felszíne alatt helyezkedhet el, ezért egyes szőrtüszők felszínesek (pl.felső ajak), míg mások sokkal mélyebbek (pl. bikini).Az optimális eredmény eléréséhez ezért több lézerhullámhosszra van szükség, amely lehetővé teszi a kezelő számára, hogy megcélozza a különböző mélységekben található összes tüszőt.

3. Hatékony a különböző színű szőrre. A világos színű finom szőrszálak hatékonykezeléséhez olyan lézerre van szükség, amely erősen vonzza a melanint, például a 755 nm-es lézert, míg a sötétebb, vastagabb szőrszálak jobban reagálnak a 810 nm-es dióda lézerre vagy az 1064 nm-es lézerre. 

típus: Dióda lézerLézer 

hullámhossz: 755nm/808nm/940nm/1064nm 

Kijelző : 10 színes érintőképernyős LCD képernyőKimeneti 

teljesítmény:4000W

Kezelőfej kimeneti teljesítménye: 1600W

Spot méret:12x 20mm

Impulzus szélesség:8-685 ms állítható

Energia:2-120J/cm2 Állítható

Frekvencia:1-10 HzHűtés:Víz + levegő + félvezető

A szonda hőmérsék:0-5 fokMéretek: 65x75x62 cm