LF TrueShape 2in1

2in 1 gép, mely a teljes testet formálja. Erőteljes zsírbontó és izomépítő hatás .

Kamatmentes részletfizetési lehetőség.

2 399 999 Ft

TRUShape AKÁR 3X HATÉKONYABB ÉS ERŐSEBB MINT EGY HIEMT KEZELÉS! 

Gyors, Erős, Hatékony  

Egy 30 perces kezelés, mely izmot épít, zsírt csökkent, szétnyílt hasizmot kezel.  A gép egy igazi testszobrász!  A TruShape lehetőséget ad az izomépítésre és a kívánt test kialakítására, amikor a diéta és a testmozgás önmagában nem érte el céljait.  Az orvosesztétikai szakemberek új innovációi, a TrueShape egyedülálló és hatékony alternatívát kínál, amikor a hagyományos módszerek nem elegendőek. 

Tanulmányok azt mutatják, hogy a legtöbben  elégedetlenek vagyunk a testükkel. Éles ellentét van a vágyott test és a között, amit el tudunk érni, diéta és testmozgás ellenére is.  Az emberek megoldást akarnak!

 Bemutatjuk a TrueShape kezelést, amely egy nem műtéti célú testszobrászati megoldás, amely segít elérni céljait. TrueShape az egyedülálló "Multi-Directional Stimulation" (MDS) új izomstimulációs technológián alapul, amely biztonságos és következetes eredményeket biztosít közvetlen izomstimulációval. Az MDS egy bioelektromos impulzus felhasználásával működik, amely a kutatások szerint célzott izomstimulációt biztosít a has, a fenék és a comb optimális erősítésére, feszesítésére és tonizálására. Az MDS technológiát a TrueShape vezérlése vezérli és személyre szabja, beállítva a bioelektromos izomstimuláció polaritását, intenzitását és irányát. Ez lehetővé teszi a kiválasztott izmok testreszabott célzását, hogy többféle izom-összehúzódást hozzon létre, optimalizálva az izomzavar elvét. 

A truControl a hullámformák sebességét, irányát és intenzitását a vendég konkrét céljaihoz igazítja, mint például az izomtömeg növelése vagy a tonizálás. A TruShape nyolc izomcsoport egyidejű stimulálásával működik a has, a fenék és a comb területén. 

A TruShape nagyobb kezelési területet fed le, mint bármely más eszköz az alakformáló iparban. Az edzésprogramok tartalmaznak kondicionáló rutint, erősítő edzést és intervallum edzést. A TruShape edzés intenzitása jóval meghaladja a hagyományos edzőtermi gyakorlatokét. Például egy TruShape edzés akár 54 000 felüléssel egyenértékű minden 25 perces kezeléssel. A TruShape akár 20 összehúzódást is létrehoz másodpercenként tejsav felhalmozódás nélkül. Mint minden nagy intenzitású testszobrászati programnál, a TrueShape kezelések lehetővé teszik, hogy a tested edzésről edzésre haladjon három üzemmódban. Ezek a módok személyre szabottak, hogy megfeleljenek az Ön edzettségi szintjének és céljainak: 

Felkészülési mód: ráhangolja a testet az edzésre, felkészíti az átalakulási folyamatra azáltal, hogy reprodukálja azokat a csavaró mozdulatokat, amelyek megfeszítik az izmokat, és megfelelően kondicionálják azokat a következő két módhoz. 

Tone mód: Ez ugyanazt a hatást fejti ki, mint egy intenzív erő- és állóképességi edzésprogram, olyan gyakorlatok szimulálásával, mint a guggolás és a felülés. A cél a megcélzott izmok erősítése az izmok összehúzásával és kimerültségig tartásával, mielőtt ellazítaná és ismételné. Ez a mód segít az izomtömeg felépítésében.

 Alakformálás mód: A TruShape edzés ezen része gyors, mély izom-összehúzódásokat tartalmaz gyors egymásutánban. Ez a mód növeli az alap anyagcsere sebességet (BMR), hogy segítsen jobban megformálni az izmokat. 

+30% IZOMTÖMEG NÖVEKEDÉS

 -24% ZSÍRSZÖVET CSÖKKENÉS 

A népszerű izomépítő kezelés a HIEMT 20.000 izommunkát végez el 30 perc alatt, a TrueShape kezeléssel ezzel szemben 54.0000 izomkontrakciót tudunk előidézni! A TrueShape talán legjobb tulajdonsága, hogy mindössze négy kezelésre van szükség 2 hét alatt, hogy elérje a kívánt eredményt. Ezenkívül az elért eredmények a kezelést követő 12 hétig tovább javulnak. A TrueShape edzések akár egy ebédidő alatt is elvégezhetők, és tökéletesen beilleszthetőek a legzsúfoltabb napba is.


A TrueShape másik fantasztikus funkciója a monopoláris Rf-el történő zsírbontás és feszesítés, melyet az LF ReShape-ből már jól ismerünk. 

A monopoláris RF segítségével folyamatos hőmérséklet kontrollal klinikailag igazolt eredményeket ér. Az LF TrueShape, képes a legmélyebbre hatolni a ma ismert technológiák közül, így az egész zsírréteget képes kezelni így éri el a 24%-os zsírszövet csökkenést.

Működés

 • A földelő elektródát felhelyezzük a hátra, majd a 6db monopoláris RF kezelőlapot felhelyezzük a kezelendő területre.
 • Beállítjuk a kívánt célhőmérséketet és kezelési időt és a gép automatán folyamatos hőmérséklet-emeléssel és monitorozással mutatja az elért hőmérsékletet, szabályozza a hőt. A kezelés közben a vendég csak enyhe vagy erősebb melege érez mely egyáltalán nem kellemetlen.
 • A 2Mhz monopoláris RF mélyen behatol a bőrbe és nagy területen magas 45°C feletti hőmérsékletet hoz létre.
 • A kezelőfejek folyamatos kontroll alatt tartják a bőr hőmérsékletét és az energia besugárzást. A zsírszövet hőmérséklete mindig 45°C feletti, ugyanakkor a bőrfelszíné 3-4 fokkal kevesebb.
 • Az állandó 45°C feletti hő hatására a zsírsejtek apoptózison, sejthalálon mennek keresztül. Az elhalt zsírsejtek a kezelést követő 8-12 hétben eliminálódnak a szervezetből. A zsírsejtek 24%-a tűnik el ezáltal jelentős zsírszövet csökkenés történik.

Jellemzők

 • A kezeléshez nem szükséges gél vagy bármilyen vezető anyag,
 • 15-20 perces kezelési idő
 • Kiürítésre és diétára sincs szükség
 • maximálisan biztonságos

Kezelőfejek:

 • 6db 2Mhz-es monopoláris RF lap (önmöködő)
 • 3db mozgatható monopoláris RF fej kissebb területekre , arcra
 • 4x4db izomstimulációs kezelőfej 

Tartozék továbbá 2 műanyag lap mellyell a felhelyezett önműködő kezelőfejeket kényelmesen rögzítgetjük.

Paraméterek:

Garancia: 2év

Technológia: Monopoláris ráiófrekvencia(RF) , Multi-Directional Stimulation" (MDS)

Frekvencia :2MHz(mono RF) , 300MHz (MDS)

feszültség: 220V

Kimeneti energia: 800W

Biztosíték 5A