LF Ultraformer III

A HIFU -  továbbfejlesztett utódja,  a jelenlegi legmodernebb MMFU-technológia.

(Mikro & Makro Focused Ultrasound)

5 999 000 Ft

Az ultrahang jövője! Az ÚJ ÉNED!!

A Kezelés 10-15 percet vesz igénybe, az eredmény pedig azonnal látható.

Az eljárás megkapta, az amerikai FDA (Food and Drug Administration) minősítő tanúsítványát. Ezáltal, hatékonysága, biztonságossága, orvosilag is igazolt.

A HIFU (High Intensity Focused Ultrasound), egy teljesen egyedülálló technológia, amely a mikro-fókuszált ultrahang erejével, az arcplasztikával megegyező eredményt képes elérni.

Kényelmes, a páciensek egyedi igényeihez alakítható eljárás. Ez a szabadalmaztatott képalkotó technológiának is köszönhető mellyel pontosan meghatározható a bőr azon rétege ahová az energia kerül.

A lokális meghatározásnak köszönhetően a koagulációs hőmérséklet stimulálja a kollagén-termelést, mely hatására feszesednek a kötőszövetek a bőr legmélyebb rétegeiben. Így feszesíti, illetve megemeli a megnyúlt és megereszkedett bőrt, kisimítja és eltünteti a ráncokat, szarkalábakat.

A tartós és hosszú távú eredmény érdekében, három, különböző méretű és mélységekben ható jel-átalakító fejjel rendelkezik a készülék. Ennek segítségével maximálisan kielégíthetőek az egyedi igények.

HIFU (magas intenzitású fókuszált ultrahang), egyedül álló módon szállítja a fókuszált ultrahang energiát, a bőr mély rétegeibe, az erősen fókuszált ultrahang nyaláb energiája eléri a SMAS réteget. SMAS (Superficialis musculo-aponeuroticus systema), a bőr alatt húzódó mélyebb kötőszövetes réteg.

Az esetek 80%-ában egyetlen egy kezelés elég a megfelelő eredményhez.

A makacs zsírsejteket nehéz elégetni még megerőltető gyakorlatokkal és kiterjedt fogyókúrákkal is. Az ULTRAFORMER III kezelés non-invazív és innovatív megoldásokat kínál anélkül, hogy mellékhatásokat vagy bőrkárosodást okozna.

 Feszesítés és Stria kezelés LF Ultraformer III-al.

A bőr irharétege, az idő múlásával kevesebb kollagént szintetizál,  gépünk ultrahang energiát juttat a bőr célterületébe, serkenti és formálja a kollagén regenerációt.

A nagy sűrűségű energia leadásának pontossága a testben beindítja kollagén termelést.

A fókuszált ultrahanghullámok közvetlenül a bőrrétegbe szállítják az energiát, zsugorító hatást okozva.

A gyulladás és fibroplázia kialakulása után új kollagén képződik a célterületen.

A kollagén regenerációja révén a ráncok, srtiák eltűnnek a bőr feszesebb, tömörebb lesz.

Zsírbontás és cellulit kezelés LF Ultraformer III-al.

Az ULTRAFORMER III energia behatol a bőr alá, elpusztítja a megcélzott zsírsejteket.

A zsírsejtek nem lépesek regenerálódni, elpusztulnak.

Ennek eredményeként a zsír a test természetes folyamatai által kijut a szervezetből, sima, kontúros testvonalat eredményezve.

Jellemzők

  • 1,5 mm -- Áthatol a hámrétegbe, hogy csökkentse a finom vonalakat, összehúzza a pórusokat és javítsa a bőr textúráját a vékonyabb szövetekben, pl. szemkörnyéken, homlokon.
  • 2,0 mm - Kifejezetten a szem és a száj körüli ráncok eltávolítására tervezték.
  • 3,0 mm -- Behatol a mély bőrbe, felgyorsítja a kollagén regenerálódását, felemeli a bőrt, összehúzza a pórusokat és csökkenti a ráncokat, célozva az arcot és az állat.
  • 4,5 mm -- Behatol a bőr alatti SMAS rétegbe a bőr feszesítéséhez és emeléséhez , megcélozva a vastagabb bőrt, például az arcokat, a nyakat stb.
  • Test Karcsúsító
  • 6,0 mm -- Dupla áll eltávolításához és testbőr feszesítéséhez.
  • 9,0 mm -- Bőrfeszesítéshez a hason, a mellen és a lábakon.
  • 13,0 mm -- Has és fenék feszesítésére.

Specifikációk

Energiaátvitel típusa: HIFU(High Intensity Focused Ultrasound)

Energia: 0.1 ~ 3.0 J (0.1 J/step)
Impulzus sűrűség: 1 ~ 2 mm (0.1 mm/step)
Lövéshossz: .0 ~ 25 mm (5 mm/step)
Súly: 35 kg
Méretek: 500 (D) X 515 (W) X 1310 (H) mm
Minősítések: Orvosi CE, KFDA