Zsirbontó Kezelések

A kavitációs zsírbontás (más néven ultrahangos zsírbontás) 40K MHz frekvenciájú ultrahanghullám segítségével apró buborékokat hoz létre a zsírsejtek közötti térben. Az ultrahanghullám a szövetet és szerveket érintetlenül hagyva kizárólag a zsírszövetre fejt ki hatást. A kavitáció hatására létrejövő buborékok megroppantják a zsírsejtekben tárolt zsírcseppeket. A zsírcsepp alkotórészei (zsírsavak) folyékonnyá válnak, bekerülnek a nyirokáramba, majd távoznak a bélrendszeren keresztül.

A Liposonic Ultra kezelés során a készülék kezelőfejét magasan fókuszált ultrahang hagyja el, amely a megcélzott rétegben a zsírsejtek végleges roncsolásához és kiürüléséhez vezet:

  • a kezelési területen a kezelőfejbe illesztett ultrahang alkotó egység fokozatosan pásztázza át a kijelölt területet
  • egységes, 576 pontból álló mátrix rácsot hoz létre, nagy energiával és magas hővel
  • a rácsszerkezet alapját követve a zsírréteg több dimenzióban kezd el vékonyodni, eliminálódni

A pásztázó kezelőfej, a rendkívül sok pont, a magas energia és a precíz mélység-célzás (8 illetve 13mm-en) drasztikus eredményeket produkál egy nagyon gyors kezeléssel. Ráadásul míg a 13mm-en a zsírszövetet távolítja el, a 8mm-es fej feszesít és a kollagén rostokat erősíti, stimulálja, így celluliton is kiváló eredményeket ér el.

A lipolézer olyan, a kavitációs ultrahang hatásához hasonló non-invazív kezelés, melyet a helyi lefogyhatatlan zsírpárnák leküzdésére fejlesztettek ki.

A lipolézeres technológia az alacsony szintű lézeres fényt (635nm-660nm) használja a zsír mobilizálásához.

Ennek a fájdalommentes kezelésnek a hatásmechanizmusa:

A bőrön keresztül a zsírszövetbe hatol, ami során apró pórusok nyílnak meg, ezen keresztül távozik a zsírsejt tartalma, ami víz, trigliceridek, szabad zsírsavak. Ez a sejtközötti térbe kerül. Ezáltal csökken a zsírsejtek térfogata.

A sejtközötti térbe jutott anyagokat a nyirokrendszer dolgozza fel, ezért célszerű a lipolézer után valamilyen nyirokkeringés fokozó kezelés, mellyel elősegítjük az zsír mielőbbi kiürülését.

Fontos, hogy a lipolézeres kezelés közben csak a zsírsejtekre hatunk. Egyéb szervet nem érintünk vele.

Az aromaterápiás fáslizó módszerünk olyan különlegességekkel rendelkezik, amelyeket más karcsúsító kezelések nem tudnak felmutatni!

A módszer hideg-meleg effektuson alapul. A hatóanyagokban lévő illóolajok, mint eukaliptusz, borsmenta, mentol és rozmaring erős hyperemizáló hatásuknál fogva intenzív vérkeringést és vérbőséget idéznek elő a kötőszövet felső rétegeiben. Ennek hatására a test mélyebb rétegeiben belső hidegségérzet lép fel. A szervezet alapvető funkciói közé tartozik, hogy a szervezet és a belső szervek működéséhez szükséges belső hőegyensúlyt fenntartsa. A fellépő belső hűvösségnek azonban az a hatása, hogy a testnek le kell építenie és el kell égetnie az elraktározott felesleges tápanyagokat annak érdekében, hogy a keletkezett energia segítségével a hőegyensúlyt fenntartsa. A technológia elő- és utókezelő anyagai egyúttal gondoskodnak a bőr megszépítéséről és feszesítéséről.

A vákuummal kombinált bipoláris RF felgyorsítja a zsírszövetben a vér- és nyirokkeringést, csökkenti a zsírdepókat, komplikációk nélkül javítja a bőr általános állapotát és a cellulitot.

A technológia lényege, hogy hő termelődik, mely szelektíven melegíti a zsírsejteket, ezáltal megnyílnak a sejtfalak és a zsír a kötőszövetekbe távozik. Megélénkül az anyagcsere folyamat, a vér és nyirokkeringés, gyorsabban ürülnek a méreganyagok. A kollagén rostok összehúzódnak, szerkezetük átalakul, ezáltal megfeszítik a körülöttük lévő bőrt, így azonnali hatást nyújtanak. Feszesíti a bőrt és csökkenti, majd megszünteti a cellulitot. Ehhez kapcsolódik a vákuummasszázs kezelés ami a köpölyözésre épül(modern, fájdalom mentes kivitelben) Beszippantja a bőrt, és a további pulzáló szívó hatásnak köszönhetően a kezelés aktivizálja a nyirokcsomókat, gyorsul a vénás keringés, ezáltal javul a bőr és a bőr alatti kötőszövet oxigénellátása és anyagcseréje. Ennek hatására erősebb és hatékonyabb zsírégetési és méregtelenítési folyamat megy végbe. A vákuum a beszippantott zsírsejteket apró darabokra töri, így azok falai átjárhatóvá válnak, a salakanyag kipréselődik, és a felgyorsult keringés által távozik a szervezetből.

A nyirokkeringés a vákuum hatására ötvenszeresére növelhető. Ez az állapot kezelés után napokig fennmarad, ezért nagyon fontos a megfelelő mennyiségú folyadék fogyasztás, ez segíti a méreganyagok távozását, mely vizelettel távozik a szervezetből, Már egy kezelés is meggyőző eredményt nyújt, de a tartós eredményhez több kezelés szükséges, kúraszerűen.